torsdag, februari 03, 2011

Planering

Hämtade ett paket på posten idag, fullt av kläder och till dotterns stora förtjusning; kastruller och husgeråd till dockspisen. Sedan dess har jag serverats otaliga mängder äcklig pastasås samt det kulinariska undret pastaris med stekt chokladsås och tomater.
Mmmm, mums!

Mer än så behövs inte för att dämpa min irritation över KI:s framförhållning. Vi har fått vårt schema fram till 30 mars, men därefter är det blankt. Blank är ju dock inte riktigt vad resten av min planering är, och knappast resten av klassens heller. Ibland känns det som att KI utgår från att alla deras studenter är 18-åringar utan större intresseområden och fortfarande boende hemma hos föräldrarna i Stockholmsområdet. Problem uppstår då jag ännu inte upptäckt någon sådan.

Vi är en salig blandning av elitidrottare, körsångare, småbarnsföräldrar, veckopendlare och långt-bort-ifrånpersoner. Andra människor anpassar sig efter våra scheman och det är inte ens två månader till 30 mars.

Förra terminen fick vi schemat för terminens sista och obligatoriska dag (22 dec) i november. Försök boka en för en student betalningsbar resa Stockholm-Luleå till det datumet i november...

Inga kommentarer: