torsdag, december 17, 2009

Årets julklapp

De måste ju ha haft total idétorka de där gubbarna och gummorna som utser årets julklapp, en sån liten matta med plastpiggar på. Visst, den är hyfsat skön att ligga på men nog kan jag komma på ett antal bättre saker att lägga pengarna på.

Till syskonbarnet:
En regnsbågsbyggsak som man kan göra det mesta med- hoppa hinder, bygga broar, gunga dockor, vad helst du kan komma på. Giftfri och ekologiskt producerad.

Bästa vännen:
Bor ni långt ifrån varandra? Köp en tur och retur biljett på tåget och bjud på en helhelg hemma hos dig med middag och mys eller party.

Kompisen som just fått barn:
Köp ett par tygblöjor. Bra för miljön, skönt för rumpan och praktiskt för föräldern/föräldrarna att alltid ha blöjor hemma. Olika modell passar olika barn, barnshop har det mesta. Knubb-Ylvans favorit var en allt-i-ett blöja som heter P´tit easy.

Till gamla högstadiepolarn, svärmor eller precis vem som helst:
Museiparken vid Sjöhistoriska kommer vara hetaste stället att vara på i sommar. Fest, föreläsningar, musik, teater och debatter i ett och samma paket. Kostar bara 400 kr innan jul och är den perfekta julklappen!
Läs mer på www.stockholmpride.org

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra tips! Fast angående årets julklapp var jag snarare förvånad över att de för en gång skull träffat rätt?! Något som svenssons faktiskt köpt och som nu finns i budgetvariant ÖVERALLT på lågprisvaruhus och postorder. Julen 2008 visste få vad "att spika" var. Då fanns bara varianter för 600 kr och i specialbutiker. Sällan man ser en sådan extrem boom av något enstaka fenomen. Men så är ju ryggont och allsköns smärta en folksjukdom förstås... Ingen nöjespryl direkt nej.