torsdag, mars 08, 2007

Ups and downs

Efter en anings tung gårdagskväll känns det som att det går mot toppen, fast det verkar lite motigt med det där extra fullmäktigesammanträdet. Sossarna såg ju till att bordlägga en fråga i måndags, utan någon egentlig poäng annat än att visa sin återstående makt, de är ju över 1/3 så länge de mäktar fylla alla sina platser. Eftersom det är internationella kvinnodagen kan jag ju också, om än något sent, tillägga att det på det mötet gjordes 29 inlägg, varav ynka 10 av kvinnor. Detta till trots att Jokkmokks kommunfullmäktige är ganska 50/50 i fördelningen mellan kvinnor och män. Tre olika kvinnor talade och tre olika män. Gör en egen analys.

Nästa helg kommer Rouba till Stockholm. Hon var en av de spännande och roliga människor jag träffade i Beirut i november förra året. Egentligen var det meningen att fler skulle komma, men läget i Libanon hindrar dem från detta.

Och som om att få åka till Stockholm och träffa kul folk inte räckte så har jag dessutom lyckats tjata till mig en natt med Tomas. Äntligen! Kanske också en fika i Uppsala, men hon är mycket mer svårflirtad än HerrMelin.

Inga kommentarer: